четверг, 28 марта 2013 г.

768 мільйонів на Верховну Раду України в 2012 році

Інфографіки дозволяє дізнатися про деталі, а в деталях, як відомо, ховається диявол. Візуалізацію   видатків українського парламенту зробила команда Liga.net - вийшло доволі промовисто.

Міфічний Інститут законодавства витратив 8,5 мільйонів гривень, 16 мільйонів – на перельоти депутатів "в округа", 5,7 мільйонів – просто на якісь "поточні видатки". Певно, посилали гінців за кавою до найближчого кіоску.


суббота, 23 марта 2013 г.

Засніженому Києву присвячується

Київ переживає в ці дні не тільки транспортний колапс, але й сплеск гумору та креативу. Користувач Alex Omelianovich cтворив візуалізацію Андріївського узвозу як гірськолижного курорту.

среда, 20 марта 2013 г.

Інфографіка: Україна однією ногою в космосі

Ще одна група з другої Школи інфографіки представила візуалізацію космічної галузі України. Від імені групи "Cosmokit-1" візуалізацію в групі школи опублікував Дмитро Цимбал:

Візуалізація на тему розвитку космичної галузі України від групи №1 другої Школи інфографіки

Інфографіка: Якою є глибина Київського метрополітену?

Учасники другої Школи інфографіки, яка відбулася 21-24 лютого 2013 в Києві працювали над домашніми завданнями після проведення школи. І хоча роботи були виставлені в нашу закриту групу в одній з популярних соцмереж давно, тільки нині публікуємо результати.

З обговорення цих прикладів інфографіки в групі є зрозумілим, що меж досконалості немає. Водночас, здатність підготувати такі зразки є показовою для результатів Школи.

Група учасників Школи, яку представляє Андрій Малиняк:

Візуалізація зі спробою показати, наскільки глибоко залягають станції київського метро 
А ось цю візуалізацію підготував Сергій Горбачов, учасник першої школи, який нині постійно працює з інфографікою.  Сирий варіант, однак трохи інший підхід до оповіді:

Візуалізації від Сергія Горбачова