вторник, 26 февраля 2013 г.

Друга Школа інфографіки задала вектори 17 учасникам


Київ, 26 лютого 2013 р. Прес-реліз

Якісна інфографіка вже стала правилом гарного тону в роботі онлайн-видань та редакцій традиційних медіа. Про те, як організувати роботу зі створення інфографіки, працювати з великими масивами даних, використовувати різноманітні інструменти візуалізації йшлося на Другій Школі інфографіки, яка відбулася 21-24 лютого 2013 р. в Києві. ФОТО

Цю чотириденну подію вже вдруге організувала МГО “Інтерньюз-Україна” спільно з редакцією Texty.org.ua. До участі у Школі подалися 102 апліканти, з них 17 учасників взяли участь у заході на конкурсних засадах.

Це професійні молоді дизайнери, журналісти, представники громадських організацій з різних міст: Кіровоград, Донецьк, Львів, Ровеньки, Краматорськ, Київ, Луцьк, Фастів, Суми. Школа інфографіки - це подія, яка дає старт професійного та кар’єрного розвитку сучасних фахівців на перетині журналістики, дизайну та програмування.

Учасники Школи поглибили свої знання у сфері графічного дизайну, дізналися, як уникати помилок при створеннні композицій, навчилися знаходити та обробляти великі масиви інформації, візуально кодувати її, опанували основи візуального програмування та створили свої перші зразки інфографіки.

Викладачами Школи виступили фахівці з досвідом роботи з візуалізацією даних, інфографіки, дизайні. Серед них представники Texty.org.ua: Анатолій Бондаренко, Надія Кельм, Дмитро Мокрий-Вороновський.

Також були запрошені лектори Ірина Маркова (випускниця MediaNext), Сергій Корнієнко (Forbes.ua), Ігор Скляревський (проект Система орієнтування в Києві).

Другу Школу інфографіки організовує МГО "Інтерньюз-Україна" спільно з редакцією Texty.org.ua за підтримки проекту У-Медіа та Інтерньюз-Нетворк

Контакти: Євген Демченко, заступник керівника програм нових медіа, Інтерньюз-Україна 066 429 6278, ydemchenko@internews.ua

Блог Школи: infographicschool.com, Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine

Комментариев нет:

Отправить комментарий